Noderīgi zināt


​Pirms došanās ceļojumā ārpus Latvijas aicinam iepazīties ar svarīgu un noderīgu informāciju:
     

Pārliecinieties par nepieciešamajiem ceļošanas dokumentiem!        

Ieceļošanas noteikumi Turcijā

Latvijas pilsoņiem vīza ieceļošanai Turcijā ar tūrisma mērķi nav nepieciešama, ja uzturēšanās nepārsniedz 90 dienas 180 dienu laikā un attiecīgi 30 dienas katrā ieceļošanas reizē. Latvijas nepilsoņiem ieceļošanai Turcijā nepieciešama vīza. Vīza jānoformē, izmantojot e-Vīzas sistēmu www.evisa.gov.tr Atgādinām, ka pasei ieceļošanas brīdī jābūt derīgai vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās.
 

       

Informācija par slimībām un to izplatības teritorijām iegūstama Slimību profilakses un kontroles centra mājaslapā: http://www.spkc.gov.lv/lv/tavai-veselibai/celotajiem, kā arī angļu valodā Pasaules Veselības organizācijas mājaslapā: http://www.who.int/countries/en/, savukārt konsultācijas ceļotājiem par profilaksi pirms ceļojumiem uz ārzemēm, kā arī iespēja vakcinēties pieejama Latvijas Infektoloģijas centrā:

                 

Mēs izmantojam sīkfailus. Turpinot izmantot vietni, jūs piekrītat to izmantošanas noteikumiem. Cookie policy